Sommardrycker från Spendrups

2023-06-27

Triss i suröl, Spendrups Signatur och ny smak från Liquid Industries på Systembolaget samt Champis Zero som släcker törsten i sommar.

sommarnyheter.jpg

Med sommar kommer värme och med det såväl törsten. Här finns några drycker för de härliga sommardagarna. 

Gotlands Bryggeri släpper tre suröl på utvalda Systembolagsbutiker och i beställningssortimentet: Sour Bulldog Raspberry Kettle Sour, Sour Bulldog Lemon Elder Kettle Sour och Sour Bulldog Spruce Tip Gose. 

Spendrups Signatur – en modern ljus lager bryggd på svenskt maltkorn från Lantmännens odlingsprogram Klimat & Natur – släpps på 33 cl burk i beställningssortimentet på Systembolaget. 

Luquid Industries släpper The Bellini Project, en fräsch och somrig dryck med smak av persika och äppelvin, i Systembolagets fasta sortiment. 

Champis, som är Sveriges äldsta läskvarumärke, fick under våren en sockerfri variant: Champis Zero. Den läskande drycken passar perfekt som ett alkohol- och sockerfritt alternativ i sommarvärmen. 

Till sist kan vi också presentera Pistonhead i ny kostym. Pistonhead har lackat om och kommer att svärta ner hyllor, konsertlokaler och bardiskar runt om i Sverige med sitt nya utseende.

1FAAB7C1-C387-4290-B3D7-A3278BC00417 (1) (1).jpg