NIGHT RIDER är tillbaka – i år med en biljett för de extra danssugna

2023-06-13

För tredje året i rad återvänder det unika klubbkonceptet NIGHT RIDER till Gröna Lund. I år väntar flera spännande överraskningar, bland annat biljetten ”Dance N Play” – en hyllning till alla festglada som föredrar dans, förfest och musik framför åkattraktioner.

blobid2.jpgDet hyllade klubbkonceptet NIGHT RIDER är tillbaka och kommer än en gång förvandla Gröna Lund till en sprakande nattklubb. Under 7 kvällar i augusti, mellan 22.00–00.00, kommer tivolit blinka i neon och parkens besökare kommer kunna njuta av fria åkturer och pulserande musik. Likt förra årets upplaga fortsätter kvällen efter midnatt inne på Tyrol med den maxade efterfesten ”Playground” för de som inte vill gå hem. Nytt för i år är att NIGHT RIDER även erbjuder biljetten ”Dance N Play” till alla festglada dansare som hellre möter sommarnatten på dansgolvet än uppe i Ikaros.

Att NIGHT RIDER återvänder för tredje året i rad visar på hur otroligt uppskattat konceptet är. Det får oss inte att luta oss tillbaka och bli lata, utan vi tar det som en utmaning att fortsätta utveckla upplevelsen med ännu fler spännande och oväntade satsningar. Heinekens vision överensstämmer med vad NIGHT RIDER erbjuder – en sprakande mötesplats för alla, oavsett om man väljer att gå dit med sitt dansgalna kompisgäng eller med vännen som vill åka Monster non stop. I år är NIGHT RIDER full av överraskningar och vi hoppas att så många som möjligt vill ta del av upplevelsen tillsammans med oss, säger Björn Mannervik, marknadschef partnervarumärken på Spendrups.

Spendrups, som brygger, säljer och distribuerar Heineken i Sverige är stolt huvudpartner till Gröna Lund. Tillsammans lanserade Gröna Lund och Heineken NIGHT RIDER 2021 och har sedan dess arbetat gemensamt för att utveckla konceptet med fler spännande upplevelser för parkens gäster.

– Äntligen är NIGHT RIDER tillbaka och vi får återigen möjligheten att bjuda in till ett maxat och helt unikt klubbkoncept i den ljumna sommarnatten. För åkarna kommer alla våra mest häftiga attraktioner fortfarande bjuda på adrenalin. Men för den som föredrar en adrenalinkick av ett pulserande och vibrerande dansgolv, över att slungas 55 meter upp i luften, finns nu den nya biljetten ”Dance N Play”. För oss är det viktigt att alla känner sig välkomna och att alla får uppleva den magiska NIGHT RIDER-upplevelsen, oavsett om man kommer för dansen, musiken, våra åkattraktioner eller allt på samma gång, säger Jan Eriksson, VD på Gröna Lund.

Biljetterna till NIGHT RIDER släpps den 16 juni klockan 10.00.

Mer om NIGHT RIDER och biljetter: www.gronalund.com/nightrider