Nyheter

 • Trocaderofiera mera.

  2019-02-07

  Vi är några som redan förstått Trocaderos storhet. Men märkligt nog verkar resten av världen inte alls vara med på noterna ännu.Vilket vi givetvis måste ändra på med det här positiva, på gränsen till naiva konceptet där vi helt enkelt vill “trocaderofiera” hela världen.

  Läs mer
 • Spendrups prisas för mångfaldsarbetet

  2019-02-01

  Välkommen in! är som ni kanske vet Spendrups löfte till alla vi möter. Det handlar om att vara nyfiken på och visa respekt för nya idéer och människor vilket är en del av Spendrups kultur och av vår framgång.

  Läs mer
 • Loka Heroes nya projekt: Basketlag för nyanlända unga

  2019-01-27

  Basketcoachen Vesna kom till Sverige 1991 från forna Jugoslavien. I Sommar i P1 har hon berättat om sin bakgrund och livet i Sverige. Nu utses Vesna till en Loka Hero för hennes stora engagemang för nyanlända ungdomar och nystart av Täby Basket Inter.

  Läs mer
 • Spendrups ny medlem i Circular Sweden

  2018-12-17

  Spendrups Bryggeri är ny medlem i företagsforumet Circular Sweden. I Circular Sweden ingår sedan tidigare företagen Axfood, H&M, Houdini, IKEA, NCC, SSAB, Tarkett och Återvinningsindustrierna.

  Läs mer
 • Hållbarhetsstudenter från Örebro besökte Spendrups

  2018-11-22

  Nu har den första omgången studenter besökt bryggeriet i Grängesberg för ett lärorikt studiebesök med en inblick hur hållbarhetsarbete kan se ut på ett företag i dag.

  Läs mer
 • Firestone Walker släpper suröl i begränsad upplaga

  2018-09-05

  Den sjunde september släpper Firestone Walker fyra syrliga nyheter från bryggeriet Barrelworks i form av surölen Agrestic, Feral One, Krieky Bones och SLOambic. Ölen kommer att finnas tillgängliga i Systembolagets vinkällarbutiker runt om i Sverige.

  Läs mer
 • Loka Crush ny huvudsponsor till Idol 2018

  2018-08-08

  Nu finns ett extra starkt skäl att hålla ögonen på ”Idol 2018” på TV4. Årets jakt på en ny stjärna sponsras nämligen av Loka Crush.

  Läs mer
 • Spendrups erbjuder svenska bönder drav som djurfoder

  2018-07-13

  Spendrups Bryggeri, Sveriges Nötköttsproducenter och Grenhab Åkeri arbetar på att snabbt få ut drav, en näringsrik restprodukt från öltillverkning, till bönderna som foderersättning. Detta för att klara den extrema torkan i Sverige och på så sätt undvika nödslakt. Vi hoppas att det här kan bidra till att lindra den akuta situationen för bönderna.

  Läs mer
 • De är finalister i "Sveriges bästa Gin & Tonic 2018"

  2018-06-27

  Många sökte, men få nådde fram. Här är de sex som i höst gör upp om titeln "Sveriges bästa Gin & Tonic 2018".

  Läs mer
 • Störst i världen på eko-öl

  2018-06-04

  Spendrups har jobbat länge på ett starkt och stort utbud av ekologiska drycker, trots att det innebär stora utmaningar. Inte minst inom ölproduktionen där vi har valt att producera öl som är ekologiskt till 100 procent. Spendrups har nu skrivit avtal med ytterligare en producent av ekologisk humle, och säkrat tillgången av humle i många år framåt och passerat 10 miljoner liter. Det gör oss störst i världen på ekologisk öl.

  Läs mer